ESI Propolaid PropolBaby Bears таблети, 80

397 ден

Како да се користи:
За деца од 4 до 8 години: 3-5 таблети на ден.
За деца од 8 години или постари: 5 или повеќе таблети на ден.

2 на лагер

mk_MK