PROPOBAZA БИОАДХЕЗИВЕН ГЕЛ 7ML

210 ден

Употреба:

Кај површински рани (исеченици, гребаници, изгореници)
Кај афти
Кај херпес симплекс
За акни
Кај екцем и чешање
Како подлога во стоматологијата и дерматологијата, при индивидуална терапија
Во козметологијата, за епителизација и себореа

3 на лагер

SKU: ESSN-49 Ктегорија: Ознака:
mk_MK