PROPOBAZA БИОАДХЕЗИВЕН ГЕЛ 20ML

260 ден

Употреба:

Кај површински рани (исеченици, гребаници, изгореници)
Кај афти
Кај херпес симплекс
За акни
Кај екцем и чешање
Како подлога во стоматологијата и дерматологијата, при индивидуална терапија
Во козметологијата, за епителизација и себореа

2 на лагер

mk_MK