PRO-PRESERVE CREAM RICH- ЗАШТИТЕН КРЕМ ЗА СУВА КОЖА

809 ден

На акција од: 09.06.2021.
Акцијата завршува на: 30.06.2021.

Нанесете секојдневно, наутро и навечер. Одлична подлога за шминка Може да биде употребен самостојно или со некој друг RoC производ.

Нема на лагер

mk_MK