PRO‐PRESERVE Fluid АНТИ-ОКСИДАТИВЕН ЗАШТИТЕН ФЛУИД SPF30

809 ден

На акција од: 09.06.2021.
Акцијата завршува на: 30.06.2021.

Нанесете секојдневно, најдобро наутро, како дневна нега. Одлична подлога за шминка. Може да биде употребен самостојно или со некој друг RoC производ.

Нема на лагер

mk_MK