PHILIPS OneBlade ЕЛЕКТРИЧЕН БРИЧ ЗА МАЖИ, 4 додатоци (1,2,3,5 mm),

3,320 ден

1 на лагер

SKU: PHLPS-50 Ктегорија:
mk_MK