PHILIPS OneBlade ЕЛЕКТРИЧЕН БРИЧ ЗА МАЖИ, 3 додатоци (1,3,5 mm),

2,585 ден

1 на лагер

SKU: PHLPS-53 Ктегорија:
mk_MK