OILAGE nourishing day cream restoring the skin’s density, 50gr

1,490 ден

Специјализирана нега на кожата во перименопаузалниот период ги враќа карактеристичните својства на младата кожа како што се: еластичност, кохезија, хидратација и мазност.

1 на лагер

SKU: DRMD-47 Ктегорија:
mk_MK