MARISOL IN ECTOIN ГЕЛ

300 ден

Се препорачува:

Кај сува и надразнета слузница на носот чија нормална физиолошка функција е отежната
За секојдневна хигиена на носот, посебно во сезона на алергии, но и превентивно
За ублажување на симптоми на алергиски ринитис и риноконјуктивитис
За време на патувања и престој во простории со централно греење и клима уреди
Надворешно, за регенерација и ублажување на црвенило на кожата во пределот околу носот
Во тек на примена на интраназални кортикостероиди, за да се спречи оштетување на назалната слузница од сушење

Нема на лагер

mk_MK