MAGNEVITAL DIRECT, ПРАШОК ЗА ДИРЕКТНА ПРИМЕНА

240 ден

Придонесува за:

намалување на чувството на умор и исцрпеност
нормална функција на имунолошкиот систем
нормална функција на мускулниот систем
нормално функционирање на нервниот систем
ги заштитува клетките од оксидативен стрес

106 на лагер

mk_MK