Lipikar Lait 200 ml 400 ml

1,106.00 ден 884.80 ден

On sale from 31.10.2020.
Sale ends on 30.11.2020.

Да се користи секојдневно на чиста кожа.

4 на лагер

mk_MKМакедонски јазик