LA ROCHE Lipikar маслена купка 200 ml

650 ден

На акција од: 30.11.2021.
Акцијата завршува на: 31.12.2021.

Под тушот, земете неколку капки на дланката и нанесете на мокра кожа. Во када, ставете 2 до 3 капачиња во водата за бањање. Исплакнете нежно. Исушете без триење.

1 на лагер

mk_MK