Lipikar маслена купка 200 ml 400 ml

1,062.00 ден 849.60 ден

On sale from 31.10.2020.
Sale ends on 30.11.2020.

Под тушот, земете неколку капки на дланката и нанесете на мокра кожа. Во када, ставете 2 до 3 капачиња во водата за бањање. Исплакнете нежно. Исушете без триење.

3 на лагер

mk_MKМакедонски јазик