Inulin 8 oz. (227 g)

1,095 ден

Препорака за употреба: Земете 1 мала лажица, 1 до 3 пати дневно. Измешајте го во вашиот омилен пијалок или храна. Започнете со 1 лажичка дневно и постепено зголемувајте ја дозата за да се избегне гастро-интестинална непријатност.

Нема на лагер

mk_MK