HYDRAIN3 HIALURO anti-wrinkle repair night cream, 55gr

850 ден

Ја намалува појавата на брчки, ја зголемува цврстината и флексибилноста на кожата – Xpertmoist комплекс на фотополимери во форма на молекуларен филм што ги капсулира гликопротеините добиени од морското дно, и има извонредни навлажнувачки и својства што ја подобруваат еластичноста.

1 на лагер

SKU: DRMD-40 Ктегорија:
mk_MK