GABA 500 mg / 100 капсули

1,244 ден

Препорака за употреба: Како додаток во исхраната, земете 1 капсула 2 до 3 пати дневно по потреба, по можност со сок или вода или на празен стомак.

Нема на лагер

mk_MK