ESI Fucuslinea drink

ден

УПОТРЕБА: Се препорачува да се земат 2 кесички, една наутро и една во попладневните часови, растворени во малку вода.
ПАКУВАЊЕ: 24 кесички.

Нема на лагер

mk_MK