ESI Ferrolin C капсули

305 ден

Како да се користи:
Земете 1 капсула на ден на полн стомак; 2 капсули на ден обезбедуваат правилен внес на железо и фолна киселина што се во согласност со потребите на бремените жени.

Нема на лагер

mk_MK