DIETPHARM Ferohel сируп 180 мл

430 ден

Децата од училишна возраст треба да земат 10
ml од растворот наутро со чаша сок.
Бремени жени и доилки, како и возрасните
треба да земаат 15 мл од растворот наутро со
чаша сок.

Нема на лагер

SKU: DTPH-11 Ктегорија:
mk_MK