FERIFOLIK DIRECT, ПРАШОК ЗА ДИРЕКТНА ПРИМЕНА

460 ден

Се препорачува:

Во текот на бременоста и за време на лактацијата
Кај анемиите предизвикани од недостаток на железо и/или фолна киселина
Во состојби на умор и исцрпеност
Во периодот на подготовка за бременост
За превенција на предменструалниот синдром и кај обилните менструални крварења

3 на лагер

mk_MK