Effecol Prep x4 кеси

788 ден

УПОТРЕБА: Чекор 1: 1 литар вода + Effecol prep 2 кесички + 1 литар чисти течности Чекор 2: 1 литар вода + Effecol prep 2 кесички + 1 литар чисти течности ВКУПНАТА КОЛИЧИНА НА ИСПИЕНА ТЕЧНОСТ НА КРАЈОТ НА ПРИПРЕМАТА ТРЕБА ДА БИДЕ 4 ЛИТРИ.

1 на лагер

mk_MK