DR.WOLZ ZELL OXYGEN IMMUNKOMPLEX

920 ден

Zell Oxygen © Immunkomplex е концентрат и се користи по потреба 20-30 ml (2-3 лажици) дневно разредено со 200 ml по ваш избор после јадење, едновремено или поделено во повеќе дози. Препорачуваме да го разредите со сок од јаболко.

3 на лагер

SKU: DRWZ-3 Ктегорија: Ознака:
mk_MK