Doc Hydralyte– 12 ќесички со вкус на вишна

300 ден

Разредете 1 кесичка дневно во вода или сок.
Може да се користи кај деца на возраст над 2 години (1 кесичка дневно) и возрасни (2 кесички дневно) или според упатство на лекар.
Доенчиња (на возраст под 2 години). Треба да се користи според упатство и под набљудување на педијатар.

1 на лагер

mk_MK