Cicaplast Gel B5 40 ml

776 ден

> После дерматолошки зафати: следете ги препораките на Вашиот дерматолог
> Иритирана кожа, перутење на кожата: нанесувајте двапати на ден
> Испукана кожа: нанесувајте три пати на ден
> За сите апликации: нанесувајте двапати дневно

Нанесувајте двапати дневно со масирање.

4 на лагер

mk_MK