C 1000 (100 таблети) Рок: 11.23

790 ден

На акција од: 17.09.2023.
Акцијата завршува на: 18.10.2023.

1 таблета на ден или по препорака на лекар

13 на лагер

SKU: CLVT-7 Ктегорија:
mk_MK