PHARMANOVA Avaricon® hemor krem

265 ден

Начин на употреба: Кремот, ако постои можност, треба да се втрие. Кога се користи ректално (во завршниот дел на дебелото црево – анален отвор), да се внесе после празнење на дебелото црево и чистење на аналната регија. За внесување во дебелото црево во прилог е и апликатор. Апликаторот треба да се заштрафи на тубата и внесе во анусот (чмарот). Полека да се притисне тубата така да кремот излезе преку отворот на апликаторот, односно преку заболените места.

2 на лагер

mk_MK