BIODERMA Atoderm SOS Spray 200ml

861 ден

Акцијата завршува на: 29.11.2021.

Употреба: Нанесе на чиста на оддалеченост од 20cm. Размачкајте ако е потребно. Оставете да се исуши. Повторете толку пати колку што е потребно.

5 на лагер

mk_MK