LA ROCHE ANTHELIOS XL wet gel 250ml

1,227 ден

На акција од: 31.05.2021.
Акцијата завршува на: 30.06.2021.

Мерки на претпазливост: Прекумерната изложеност на сонце е штетна. Не изложувајте ги бебињата и малите деца на директно сонце. Средствата за заштита од сонцето никогаш не обезбедуваат целосна заштита.
Нанесете го средството непосредно пред изложување на сонце. Нанесувајте го производот во поголеми количини и често за да одржите ниво на заштита, особено после пливање, потење или бришење со пешкир. Заштитете ги вашите деца со шешир, маица и очила за сонце. Избегнувајте го пределот околу очите. Во случај на контакт со очите, исплакнете ги темелно веднаш.
Избегнувајте допир со ткаенини.

4 на лагер

mk_MK