ANTHELIOS XL млеко за тело Висока заштита. 250 ml

1,220.00 ден

Избегнувајте прекумерно изложување на сонце. Не изложувајте ги бебињата и малите деца директно на сонцето. Не останувајте на сонце премногу долго, дури и кога користите производ за заштита од сонце, бидејќи ниту еден производ не обезбедува 100% заштита. Нанесете го производот за заштита од сонце непосредно пред изложување на сонце. Нанесете го производот во поголеми количини и често за да одржите ниво на заштита, особено после пливање, потење или бришење со пешкир. Избегнувајте допир со ткаенини. Заштитете ги вашите деца добро, не само со крема, туку и со шешир, маица и очила за сонце. Избегнувајте го пределот околу очите. Во случај на контакт со очите, исплакнете темелно веднаш.

2 на лагер

mk_MKМакедонски јазик