LA ROCHE ANTHELIOS dermo-pediatrics wet gel 100ml

1,313 ден

Мерки на претпазливост: Прекумерната изложеност на сонце е штетна. Не изложувајте ги бебињата и малите деца на директно сонце. Средствата за заштита од сонцето никогаш не обезбедуваат целосна заштита.
Нанесете го средството непосредно пред изложување на сонце. Нанесувајте го производот во поголеми количини и често за да одржите ниво на заштита, особено после пливање, потење или бришење со пешкир. Заштитете ги вашите деца со шешир, маица и очила за сонце. Избегнувајте го пределот околу очите. Во случај на контакт со очите, исплакнете ги темелно веднаш.
Избегнувајте допир со ткаенини.

Нема на лагер

mk_MK