Anthelios dermo-pediatrics SPF 50+ млеко за чувствителна кожа на бебиња 50 ml

932 ден

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Не изложувајте ги бебињата и малите деца на директна сончева светлина. Заштитете ги од сонцето со капа, очила за сонце и маица. Дури и индиректно изложување на сонце е опасно. Овој производ не штити 100% од сонцето. Нанесете го производот на откриените делови на детето пред да го изложите на сонце. Нанесувајте го производот во поголеми количини и често за да одржите нивото на заштита (особено после потење). Избегнувајте нанесување на производот во пределот околу очите. Во случај на контакт со очите, добро исплакнете веднаш.
Избегнувајте контакт на производот со ткаенини.

Нема на лагер

mk_MK