LA ROCHE Anthelios Anti Age Tinted SPF 50+ light крема за заштита од сонце 50ml

1,782 ден

МЕРКИ НА ПРЕТПАЗЛИВОСТ: Прекумерната изложеност на сонце е штетна. Не изложувајте ги бебињата и малите деца на директна сончева светлина. Средствата за заштита од сонце никогаш не обезбедуваат целосна заштита. Нанесувајте го средството непосредно пред изложување на сонце. Обновувајте ја кремата често и во поголеми количини, особено после капење, потење или бришење со пешкир. Во случај на контакт со очите, исплакнете ги темелно веднаш. Избегнувајте контакт со облека. Ако пумпицата веќе не го испушта производот, протресете ја и притиснете ја тубата додека ја притискате пумпицата.

Нема на лагер

mk_MK