ACTIVES СЕРУМ СО ВИТАМИН Ц 13

1,310 ден

КАКО ДА СЕ КОРИСТИ: Се користи како биолошки активен агенс, или како препарат за збогатување на други агенси со витамин Ц. Користете со претпазливост на лицето. Распределувајте се до целосно впивање. Во случај на чувство на печење, или други болни, или неугодни сензации, исплакнете со вода.

Да се чува на суво и темно место, на температура од +5C до +25C.

1 на лагер

SKU: BLLN-6 Ктегорија:
mk_MK