ACTIVES ПИЛИНГ-СЕРУМ СО МЛЕЧНА КИСЕЛИНА LHA

505 ден

КАКО ДА СЕ КОРИСТИ: Користете го како независен производ: Нанесете на претходно исчистено лице, главно на проблематичните предели (воспаление, брчки, дамки на стареење, пост-акни).

Неопходно е да се набљудува препорачаното време за нанесување: 10 минути за чувствителна кожа, 15-20 минути за нормална кожа, 25-30 минути за дебела кожа (зрела, или склона на фотостареење) и 30 минути за кожата на телото (на рацете, вратот, стриите, итн.)

Можно е да се нанесе на проблематични предели без понатамошно исплакнување, по претходно направен тест за чувствителност и недостаток на иритација и непријатност.

Ако има забележителна хиперемија, чешање или чувство на печење, веднаш исплакнете го производот, дури и ако препорачаната постапка се уште не е завршена.

Во случај на случаен контакт со очите, исплакнете веднаш со многу вода.

На крајот на одреденото време, нежно и темелно исплакнете го серумот, избришете го лицето со тоник и нанесете го финалниот производ според типот на кожата.

Да се чува на суво и темно место, на температура од +5C до +25C.

Нема на лагер

SKU: BLLN-3 Ктегорија:
mk_MK