Црвена крема од коноп за загревање 250 ml

675 ден

Се нанесува со масажа, делува локално и ароматерапевтски, длабоко продира, природно ослободува и е без штетни последици. Брзо дејствува не суши и не масти.

6 на лагер

mk_MK