KRKA ХЕРБИОН ЈАГЛИКА сируп, 150 ml

240 ден

Возрасни и деца над 12 години: 1 дозирна лажичка 4 пати на ден.
Деца на возраст од 4 до 12 години: 1 дозирна лажичка 3 пати на ден.
Деца на возраст под 4 години: не се препорачува.

4 на лагер

SKU: KRKA-12 Ктегорија:
mk_MK