Pharmamed Хербилекс капки 50 мл

566 ден

За внатрешна употреба 10-20 капки се ставаат во топол чај, вода или на коцка шекер.
Се зема 4-5 пати на ден за време на јадење.
За надворешна примена неразредените капки да се втријат неколку пати на болните места.
Кај главоболка и настинка може едновремено да се направи инхалација со пареа од Хербилекс капките.
Кај забоболка да се накапат неколку капки во забната шуплина или да се втрие на непцето околу болниот заб.

Нема на лагер

mk_MK