ФИТОТРИ капсули 30

730 ден

Начин на употреба: Се препорачуваат 2-4 капсули на ден пред јадење со вода за возрасни. Во случај на одредена гастрична осетливост, употребете ги Фитотри капсулите за време на оброците. Да се чува подалеку од дофат на деца под 3 години. Да не се пречекоруваат препорачаните дневни дози. Додатоците на исхрана не се замена за избалансирана исхрана.

Нема на лагер

mk_MK