Pharmamed Фармагин Bагитории

340 ден

Фармагин вагиналетите се аплицираат вагинално, еднаш на ден и тоа навечер пред спиење.
Со употребта се започнува после менструалниот циклус и трае 20 дена.
Се препорачува да се применува после секој менструален циклус и тоа вкупно во тек на три месеци.
Производот не смеат да го употребуваат трудници.

2 на лагер

mk_MK