Уропил

360 ден

Производот е наменет за возрасни лица.
Доколку производот се зема на препорачаниот начин не се очекуваат несакани ефекти.
Кај мал број на пациенти, како и во случаи на пречекорување на дозата можат да се појават алергиски реакции на кожата, нагон на повраќање или вртоглавица.

Нема на лагер

mk_MK