Тиомукасе Форте

1,053 ден

На акција од: 31.08.2021.
Акцијата завршува на: 30.09.2021.

Thiomucase® Forte кремот се нанесува на чиста и сува кожа два пати дневно. Се препорачува користење на Thiomucase® Forte кремата после туширање со топла вода заради подобро продирање на активните материи во кожата.

2 на лагер

mk_MK