Тетесепт сол за капење со конфети – ПИРАТСКА АВАНТУРА

170 ден

Употреба: Тргнете ја проѕирната фолија и внимателно додајте сол за капење и конфети во кадата со вода од температура 35-38 ° C.
Сега можете да ловите конфети со чаша. Конфетите се состојат од безопасен пченкарен скроб и почнуваат да се раствораат по 10 минути. Исплакнете ја кадата со топла вода после капењето за да го отстраните остатокот на производот. За едно капење.Предупредување: Да се чува подалеку од дофат на деца. Да се чува на ладно и суво место. Избегнувајте директен контакт на купката со очите.

Нема на лагер

SKU: TETES-8 Ктегорија:
mk_MK