Тетесепт релаксирачка сол за капење ПАРЧЕ ЉУБОВ

93 ден

Употреба: Наполнете ја кадата со топла вода со температура од 35-38°C и додајте ја солта за капење. Пожелно е капење 10 до 20 минути. Темелно измијте ја кадата со топла вода за да ги отстраните остатоците од производот.
Предупредување: Козметички производ. Да не се конзумира. Да се чува подалеку од дофат на деца. Да се избегнува директен контакт со осетливи површини и предмети.

Нема на лагер

SKU: TETES-30 Ктегорија:
mk_MK