Тетесепт пенлива купка МОЈ ЕДНОРОГ

107 ден

Употреба: Исечете ја кесата со ножици долж испрекинатата линија и додајте ја купката во водата за капење со температура од 35-38℃. Темелно измијте ја кесата со вода. Сега еднорогот може да го користите за куклена претстава во вода. Пожелно е капење 10 до 20 минути. Измијте ја кадата со жешка вода после капењето за да ги отстраните остатоците од производот. За едно капење.
Предупредување: Да не се конзумира. Да се чува подалеку од дофат на деца. Да се избегнува директен контакт на купката со осетливи површини и предмети. Да се избегнува директен контакт на меурчињата со очите. Пред употреба да се избегнува контакт на производот со вода. Да се чува на суво и ладно место.

Нема на лагер

SKU: TETES-33 Ктегорија:
mk_MK