Тетесепт морска сол за капење- DEEP RELAXATION

438 ден

Употреба: Додајте ¾ од капачето на морска сол tetesept во водата за капење додека тече, со температура од 36-38℃ и уживајте во купката 10-20 минути. Измијте ја кадата со жешка вода после употребата.
Предупредување: Да се чува подалеку од дофат на деца. Да се избегнува контакт со очите и оштетена кожа. Да се избегнува директен контакт со нежни површини и предмети.

Нема на лагер

SKU: TETES-32 Ктегорија:
mk_MK