Тетесепт морска сол за капење – COLD RELIEF

438 ден

Употреба: Додајте 3/4 од капаче морска сол во кадата со топла вода на 35-38 ° C. Препорачливо е капење од 10 до 20 минути. Погодно за секојдневна употреба.
Забелешка: Избегнувајте директен контакт на купката со чувствителни површини и предмети. Исплакнете ја кадата темелно со топла вода за да отстраните остаток на производот.
Предупредување: Да се чува подалеку од дофат на деца.

Нема на лагер

mk_MK