Тетесепт купки- подарок сет МОМЕНТИ ЗА УЖИВАЊЕ

470 ден

Употреба: Наполнете ја кадата со топла вода со температура од 35-38°C и додајте ја половина или целата содржина од шишето. Пожелно е капење 10 до 20 минути. Погодно за секојдневна употреба.
Напомена: Да се избегнува директен контакт на купката со осетливи површини и предмети. Темелно измијте ја кадата со топла вода за да ги отстраните остатоците од производот. Купка Back Warming bath: Производот е наменет за возрасни. Да не се користи на отворени рани. Особи чувствителни на ниацин може да почувствуваат црвенило на кожата. Да не се употребува за време на бременост и доење. Купка Deep Relaxation: Да не се употребува за време на бременост и доење. Купка Muscle Relaxation: Производот е наменет за возрасни. Да не се користи на отворени рани.

Нема на лагер

SKU: TETES-35 Ктегорија:
mk_MK