Тетесепт кугла со изненадувања – ПОТРАГА ПО БОГАТСТВО

222 ден

Употреба: Внимателно отстранете ја фолијата од куглата за капење. Наполнете ја кадата со топла вода на 35-38 ° C и додадете ја куглата за капење. Специјалната формула ја обојува водата сино. Препорачливо е капење од 10 до 20 минути. Куглата е за едно капење.
Предупредување: Не е погодно за деца под 3 години.
Содржи мали делови кои можат да се проголтаат – опасност од гушење и опструкција на цревата.
Се користат само под надзор на возрасни. Не се конзумира. Да се чува подалеку од дофат на деца. Избегнувајте директен контакт со чувствителни површини и предмети.

Нема на лагер

SKU: TETES-10 Ктегорија:
mk_MK