Тетесепт високо концентрирана купка со природни есенцијални масла – ИНДИЈСКА АЈУРВЕДА

435 ден

Употреба: Наполнете ја кадата со топла вода на 35-38 ° C и додадете количество купка еднаква на содржината на еден затка. Препорачливо е капење од 10 до 20 минути. Погодно за секојдневна употреба.
Забелешка: Избегнувајте директен контакт на купката со чувствителни површини и предмети. Исплакнете ја кадата темелно со топла вода за да отстраните остаток на производот.
Предупредување: Да се чува подалеку од дофат на деца.

Нема на лагер

mk_MK