Pharmamed Сируп од бел слез 200 ml

260 ден

Возрасни земаат три пати на ден по една лажица (15 ml)
Мали деца и школски деца земаат три пати на ден по една лажичка (5 ml)
Доенчиња по пола лажичка (2,5 ml) три пати на ден.

5 на лагер

SKU: PMED-1 Ктегорија:
mk_MK